Derfor er det smart at bruge Bring-appen

Med Bring-appen får du adgang til smarte og sikre løsninger direkte på din mobil. Du kan spore dine pakker og lade nogen andre hente dem, returnere pakker og beskytte dig mod svindel.

For nemt at følge din pakkes rejse, hente og returnere, skal du downloade Bring-appen nu!

Spor og hent dine pakker

Med appen kan du spore alle dine pakker, både til og fra dig. Pakker, der er registreret med dit telefonnummer tilføjes automatisk, men du kan også tilføje pakker selv med sporingsnummer.

Bring-appen holder dig opdateret om pakkens rejse, hvornår den kan afhentes, eller hvornår levering til dig er planlagt. I appen finder du både et kort af afhentningsstedet, og en hentekode som du skal fremvise ved afhentning. Enklere kan det ikke gøres.

Du kan også se udvidet information om pakken, og forlænge afhentningstiden med 7 dage hvis ikke du når det inden for afhentningsfristen.

Vælg, hvilke beskeder du vil modtage

Med appen kan du styre, hvilke beskeder du ønsker, og du har mange valgmuligheder. Du kan vælge at modtage beskeder når din pakke er på vej, når den er klar til afhentning, når der er forsinkelser eller afvigelser, og hvis pakken kræver tolddokumentation eller betaling.

Du kan også vælge at blive underrettet, når du befinder dig tæt på en pakke, der kan afhentes.

I appen kan du også vælge, hvilke kanaler du vil have kontaktes i. Du kan nemt slå SMS og e-mail fra, så du kun får dem i appen, eller du kan tilpasse hver kanal præcis som du ønsker.

Tjej_med_mobil_i_kök.jpg
Med Bring-appen bliver håndteringen af dine pakker meget lettere.

Del pakker med andre

Med Bring-appen kan du dele dine pakker med andre, så de kan hente dem for dig. Du åbner oplysninger om pakken, vælger "Vis alle pakkeindstillinger", og derefter "Del pakken". Derefter vælger du, hvem du vil dele med, og hvordan, f.eks. via sms eller e-mail. Så slipper du for at skulle give fuldmagt og printe den.

Forhindr svindelforsøg

Desværre sker det ofte at Brings logo og navn bliver brugt af svindlere når de kontakter dig. Dette sker oftest gennem falske e-mails og SMS'er om, at der er en pakke på vej, der skal betales. Svindlere er blevet så dygtige at det kan være svært at afkode om det egentlig er Bring der kontakter dig.

Funderande_man_med_mobil.jpg
Med Bring-appen minimerer du svindelforsøg.

Hvis du bruger Bring-appen, vil du altid have fuldt styr på de pakker, der er på vej til dig, samt hvilke beskeder du modtager, så du ikke bliver narret af en falsk besked.

For eksempel, hvis du har deaktiveret SMS-beskeder i appen, er der grund til at være mere skeptisk, hvis du pludselig modtager en SMS om en pakke.

Læs mere om svindel: Sådan undgår du at blive snydt på nettet

Få information om pakkeshopen

Når du skal afhente en pakke, finder du adressen og et kort til pakkeshopen i appen. Du kan også tjekke åbningstiderne for pakkeshoppen og hvornår der er travlest, så du kan undgå køer og kan planlægge hvornår det er bedst at afhente din pakke.

Læs tips og nyheder

I appen finder du også aktuelle artikler med tips og spændende nyheder fra Bring. Hold dig opdateret ved at læse det seneste i appen.

Del artikel