Ny terminal i Greve

Ny og større terminal i Greve tilpasset fremtidens e-handel

Allerede når man træder ind ad døren, kan man se den lyse og imødekommende reception med Bring-logoet i baggrunden, lavet af bæredygtigt materiale, der byder alle velkommen.

Ny terminal i Greve
Publiceret 14.05.2020

Moderne og mere bæredygtig  

Terminalen i Greve har en markant miljøprofil med solceller på taget, der skal drive det daglige energiforbrug. Vi opnår samtidig en bedre energiudnyttelse, der betyder at vi udnytter vores ressourcer langt bedre.

I henhold til vores ambition om udelukkende at køre co2 neutralt i 2025, udvider vi løbende antallet af vores el-køretøjer. Derfor er terminalen udstyret med ladestationer, så vi bedre kan skabe et godt flow i antallet af el-køretøjer på gaden.

Vi har glædet os meget til at flytte ind i den nye, moderne terminal, som er fuldstændigt tilpasset til at servicere fremtidens e-handel og passer til vores miljøprofil.

Per Buus, Salgsdirektør, Bring i Danmark

Nina Grønbech, Kundeservice på Bring i Danmark
Nina Grønbech, Kundeservice på Bring i Danmark

Fleksibilitet og hurtigere leveringstider

Terminalen måler 14000 m2 og omfatter blandt andet et nyt sorteringsanlæg, der er bygget til at håndtere større udsving i volumerne, som vi bl.a. oplever i forbindelse med Black Friday og jul.

- Den øget kapacitet giver os mulighed for, at håndtere de store volumer langt mere effektivt og sikre, at vi kan blive ved med at vokse i takt med stigningen i e-handlen. Samtidig giver det helt nye muligheder for at udvikle vores tjenester, fortæller Per Buus.

Placeringen af terminalen har været velovervejet både i forhold til tilkørsel og levering af pakker. Med den øget kapacitet kan vi nu samle tre distributionssteder et sted. Det mindsker ikke kun antallet af kørte kilometer men sikrer samtidig kortere leveringstider.

Attraktiv arbejdsplads

Terminalen er bygget med fokus på sikkerhed. En tydelig adskillelse mellem den gående og kørende trafik via. gangbroer, er med til at mindske unødvendig trafik i og omkring terminalen.  Det betyder at vores medarbejdere kan føle sig trygge, når de bevæger sig rundt på området.

De lyse og imødekommende kontorer er indrettet således, at vores medarbejdere oplever færre forstyrrelser i deres hverdag. Det er med til at sikre et godt arbejdsmiljø og forbedre indeklimaet.

Sorteringsbånd på terminalen i Greve
Sorteringsbånd på terminalen i Greve

- Vi føler et ansvar for vores medarbejderes sundhed, derfor har det været vigtigt at inddrage medarbejderne allerede fra start i forbindelse med udvælgelse af inventar, materialer, farver på væggen og faciliteterne. Helt fra starten har der været et stort ønske om, at få nogle træningsfaciliteter. Derfor er det også utroligt glædeligt at vi har fået mulighed at lave et fitnessrum, hvor vores medarbejdere kan træne når det passer ind i deres hverdag, afslutter Per Buus.

Sneak peek af vores nye moderne og bæredygtige Logistikcenter

Gangbro ved terminalen i Greve

Del artikel