Ny funktion giver modtagerne mulighed for at se, hvornår der er mindst travlt i pakkeshoppen

Se, hvornår der er mindst travlt i pakkeshoppen

Vi har en funktion i vores sporingsløsning, der gør det muligt for modtagerne at se, hvornår der er mindst travlt i pakkeshoppen, når de sporer deres pakker.

Til venstre en mobil viser afhentningsbesked, til højre en smilende pakkeshop medarbejder holder pakker
Publiceret 10.12.2020 Sidst opdateret 04.08.2023

Den seneste tid er pakkemængderne steget kraftigt, og en af de vigtigste tiltag for at sikre god kapacitet ude i vores pakkeshops er, at modtagere hurtigt henter deres pakker. Men i disse coronatider er det også vigtigt, at vi passer på hinanden, holder afstand og undgår trængsel, når vi henter vores pakker, for at sikre tryghed.

Derfor har vi, for at gøre det enklere at hente sin pakke i pakkeshoppen, en funktion i vores sporingsløsning på bring.dk, som viser populære afhentningstidspunkter, og hvornår der er mindst trængsel i pakkeshoppen. 

Ny funktion i Brings sporingsløsning, der viser populære afhentningstidspunkter
Den nye funktion i sporingsløsningen

På denne måde kan modtagerne få oplysninger om, hvornår de kan hente deres pakker for at undgå kø og trængsel.

Vi har i koncernen samarbejdet med maskinindlæringsmiljøet Ekofisk, der har bidraget med data om afhentning og udlevering af pakker i vores pakkeshops. Det er herfra vi har den data, der siger noget om, hvor mange mennesker der normalt besøger pakkeshoppen og på hvilke tidspunkter.  Denne type data har været afgørende for, at vi har kunne udvikle funktionen i vores sporingsløsning på så kort tid.

Skærmbillede av sporing på bring.dk

Del artikel