Hvad er Shelfless?

Hvad er Shelfless?

Du er måske stødt på navnet før eller kom her for at finde ud af mere om vores fulfilmentløsning, som vi har døbt Shelfless. Hvis du synes, det er lidt svært at finde ud af, hvad Shelfless kan gøre for dig og din webshop, har vi forsøgt at forklare det enkelt her.

Bring bud med pakke

Shelfless er navnet på vores egen fulfilmentløsning. Det er fulfilment for dig og din webshop. Simpelthen en samlet løsning, der tager sig af hele logistikkæden for forretningen: Alt fra modtagelse af varer, plukning, pakning, levering og retur med fuld kontrol via vores kundeportal. En løsning i verdensklasse, der giver kunderne mere effektiv logistik, hvor du kun betaler for den anvendte plads.

 Det betyder, at både store og små forretninger med fordel kan bruge Shelfless uden at skulle investere store summer i deres eget højautomatiserede lager.

Ved hjælp af Shelfless får du mulighed for at bruge strategisk placerede lagre rundt omkring i Norden, hvilket giver dig en konkurrencefordel, da lageret er tættere på slutkunderne. Det gør det desuden meget nemmere at komme ind på markeder uden for Danmarks grænser.

Integrationer og IT-løsninger mellem webshoppens systemer og vores egenudviklede WMS varetages af Bring, hvilket gør det muligt hurtigt at tilpasse integrationerne, flows og produktionen efter dine behov.

Trin for trin

Hvad er Shelfless og hvad betyder det for dig og din webshop?

 1. Din kunde afgiver en ordre i din webshop. 
 2. Dit webshopsystem interagerer og kommunikerer med vores system. 
 3. Vores eget WMS (Warehouse Management System) håndterer logistikflowet. 
 4. Varer modtages og lagres på et af vores lagre. 
 5. Ordren plukkes via automatisering eller manuelt  
 6. Vi pakker dine varer på den bedste måde, så dine kunder bliver tilfredse. 
 7. Vi leverer ordren til din kunde. 
 8. Kunden modtager pakken, og via sporing og advisering ved han/hun hvornår varen leveres. 
 9. Vi hjælper også dine kunder med kundeservicesager og returhåndtering. 

Kort om Shelfless:  

 • Automatiserede lagre og returcentre i hele Norden   
 • Fleksible, hurtige og grønnere leveringer samt returneringer 
 • Kort produktionstid pr. ordre, der gør det muligt for flere mio. kunder at få leveret samme dag i Stockholm, Oslo og København  
 • Simpel integration med vores eget WMS  
 • Sporing i realtid gennem hele logistikkæden via vores kundeportal  

Vil du vide mere?

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om vores fulfilmentløsning, og hvordan den kan hjælpe dig og din webshop med at vokse. 

Del artikel