Derfor valgte CDON fulfilmentløsningen Shelfless

Nordens førende digitale markedsplads har outsourcet dele af deres logistik til fulfilmentløsningen Shelfless. Tobias Neumann, driftchef hos CDON forklarer hvorfor valget faldt på Bring.

Historien om CDON begyndte i TV-shop's storhedstid. Det var her, i farverige salgsshow i slutningen af 80'erne, at de første skridt blev taget mod det, der nu er en af Nordens største online markedspladser.

I en hurtigskiftende branche, med konkursramt datterselskab og hård konkurrence, blev resterne af TV-shop opkøbt, for at blive en del af CDON Group. I dag er virksomheden en markedsplads, hvor forskellige butikker og forhandlere tilbyder alt fra fitnessudstyr til legetøj og elektronik. CDON sælger stadig selv en del produkter. 

Logistikken håndteres i dag ved at lager, plukning, pakning, levering og retur foregår gennem Shelfless, Brings fulfilmentløsning. Hvorfor? Det er der flere årsager til.

Ekspert inden for logistikløsninger

Det afgørende var, at Bring er eksperter inden for logistik. Derudover viste det sig tidligt, at de var en partner med et stort engagement, skræddersyede løsninger og funktioner, der giver unik værdi for kunderne, siger Tobias Neumann, der er driftschef hos CDON.

- Med Shelfless har vi fået en ekstrem fleksibel løsning, der passer til flere varestørrelser og volumener samt et bredt netværk i hele Norden, Tobias Neumann, CDON.

Thomas_Neumann_CDON.PNG
Gode integrationsløsninger og effektive processer dannet grundlaget for en succesfuld onboarding til Shelfless, siger Tobias Neumann fra CDON.

En anden vigtig årsag var selve integrationen. Med tanke på virksomhedens størrelse, har det været afgørende, at Shelfless har kunne tilpasse deres processer til CDON og ikke omvendt. Kundeportalen, der følger med tjenesten, beskriver Tobias Neumann som "ren luksus".

- Med nogle få klik kan vi nu foretage ændringer og tilpasninger, der ellers vil have kostet os mange penge hos andre aktører.

Stordrift og effektivitet

Saman Hadiani er Head of Digital hos Shelfless. Ifølge ham er fulfilmentløsningen med til at sikre stor effektivitet gennem blandt andet stordriftsfordele, banebrydende teknologi og ekspertise. 

- Vores standardløsning er af højeste kvalitet. Udover det, er der uendelige muligheder for at tilpasse og optimere processerne efter kundens ønsker. Vi kan tilbyde en af markedets mest fleksible fulfilmentløsninger med reducerede omkostninger og øget effektivitet for dig som kunde, siger Saman.

Shelfless, kort opsummeret: 

  • En transportuafhængig fulfilmentløsning til netbutikker med lager, plukning, pakning, levering og returnering. 
  • Giver dig adgang til automatiserede lagere og returhubs i hele Norden. 
  • Fleksible og hurtige leverancer med korte ledetider. 
  • Kan levere dine varer samme dag. 
  • Giver dig realtids-sporing, distributionsydelser, kundeportal, direkte integration med netbutikken og meget mere. 
Del artikel