Vi satser på elektrisk pakkelevering i København

Vi satser på elektrisk pakkelevering i København

Til februar 2020 sætter vi fire nye elektriske varebiler ind i København. Dette er bare et af tiltagene for nå målsætningen, om at alle vores leveringer med varebiler skal være 100 % elektriske på last mile i hele Danmark i 2025.

Bring el varebil
Publiceret 19.12.2019 Sidst opdateret 08.03.2024

Tilbage i 2017 fik Bring i Norge, de fire første store el-varebiler i Oslo og i dag har vi mere end 1200 elektriske køretøjer i Posten Norge koncernen, som Bring er en del af.

- De fire el-varebiler som nu sættes i drift i København er bare de første af mange biler, siger Per Buus, Salgsdirektør, Bring i Danmark. Vi oplever at både vores kunder og modtagere, stiller krav til bæredygtighed og i højere grad efterspørger leveringsløsninger med mindre påvirkning af miljøet. El-varebilerne vil bidrage til, at gøre København til en endnu bedre by at bo i. I de kommende år kommer vi til at vi se på mulighederne for CO2-neutrale køretøjer mange flere steder i Danmark. Samtidig vil vi sørge for, at kunderne får den samme gode service.

Lancering af de nye el-varebiler sker i et tæt samarbejde med MAN og CPH Electric/Region Hovedstaden. Bilerne er af typen MAN e-TGE, og vil blive benyttet af Bring til at levere pakker i centrum af København.

Tidligere har det været svært at få elektriske varebiler, som har kunne opfylde vores behov, men nu er flere leverandører kommet på markedet.

- I dag leverer vi allerede CO2 neutralt på Samsø, hvor vores første el-varebil kører. Samtidig har vi flere Cargo-cykler og El-scootere kørende i København. Nu tager vi endnu et stort skridt i retning af CO2-neutral distribution, siger Johnnie Guldbrandt, Distributionschef, Bring i Danmark.

Fakta om MAN e-TGE

  • Rækkevidde: 173 kilometer
  • Lastrum: 10,7 m3
  • Opladet: på 5 timer og 20 minutter
Del artikel