Driftsinformation

Driftsændringer store bededag

Vi leverer som normalt 26.-29. april. I forbindelse med store bededag den 30. april, er der ingen udkørsel af pakker og gods, det er dog fortsat muligt at indlevere pakker og gods på terminalerne.  1. maj leverer vi pakker som normal lørdag.

Forsinkelser på pakker og paller til Norge

Grundet nedlukning flere steder i Norge, kraftige stigning i antallet af pakker og IT problemer hos det norske toldvæsen, er flere pakker og paller i og ind til Norge forsinket.

Vi beklager dette og arbejder hårdt på at få pakkerne leveret så hurtigt som muligt.

Gradvis genåbning og forlængelse af restriktioner i Danmark frem til 4. april

Udvalgsbutikker (f.eks. tøj, sko og møbelbutikker) kan fra 1. marts genåbne i hele landet, dog er flere brancher fortsat lukket ned frem til 4 april. Genåbningen sker regionalt. Der er derfor forskel på, hvordan der åbnes op i de forskellige regioner. 

De eksisterende tiltag forlænges indtil fortsat, det betyder at leveringen af pakker til butikker, erhverv og skoler, stadig kan blive påvirket. 

Vi leverer fortsat pakker og paller til modtagere. Der sker følgende hvis ikke pakken kan leveres:

  • Hvor vi normalt har forsøgt at levere 2 gange, vil der under nedlukningen blot være 1 leveringsforsøg. 
  • Efterfølgende vil pakken returneres til afsender.

Læs mere om håndtering af restriktionerne i Danmark på: Coronainformation

 

Nedlukning i flere kommuner i Norge

Flere kommuner i Norge lukker ned på grund af den forværrede coronasituation. Vi leverer forsat til Norge, men ikke til de butikker og virksomheder, der er lukkede. Vi har indført en række tiltag for vores tjenester, for at sikre, at vores leverancer kommer frem som aftalt.

Læs mere om situationen og alle tiltagende her.