Hvor vil du logge ind?


Driftsinformation

Lastbilblokade i Danmark

Mandag morgen er flere veje i Danmark blokeret grundet strejke.

Strejken skaber trafikale udfordringer flere steder og kan give forsinkelser.

Vi følger strejken tæt og opdatere information løbende.

Bring deltager ikke i denne ulovlige strejke. 

Forsinkelser som følge af strejke hos tredjeparter i Norge

I forbindelse med strejken i Norge vil Bring blive påvirket på de strækninger, hvor færgeforbindelserne ikke går som normalt.

Der vil være forsinkelser på de strækninger, hvor vi er nødt til at finde alternative ruter eller ikke kan komme frem på grund af fuldt stop eller kapacitetsbegrænsning på færgeafgangene.

Forsinkelser som følge af en lovlig strejke betragtes som Force Majeure.

Vi følger strejken tæt og opdater information løbende.  

Indførte sanktioner i anledning af krigen i Ukraine påvirker vores kunder

Ruslands krig mod Ukraine er fortsat i gang. Den nuværende krigssituation påvirker toldbehandlingen, blandt andet med en række eksport- og importforbud. Vi anbefaler vores kunder, som handler med Rusland, Hviderusland (Belarus) og visse områder af Ukraine, at benytte  følgende kanaler for at få den seneste opdaterede information om, hvad der til enhver tid er gældende.

Norge: Import og eksportrestriksjoner mot Russland - Tolletaten

Sverige: Ukrainakriget och tullhanteringen - Tullverket

Danmark: Situationen i Ukraine | Toldstyrelsen

Situationen i Ukraine

Med tanke på den forfærdelige situation i Ukraine har vi besluttede at stoppe alt transport til og fra Ukraine, Hviderusland og Rusland. Det er ikke sikkert i området lige nu, og vi prioriterer vores chaufførers sikkerhed først.

Vi forventer, at krisen kan skabe forsinkelser på hele transportmarkedet i Europa, men det er endnu for tidligt at sige præcis, hvor omfattende det bliver. Det her er en situation, der er uden for Brings kontrol, men vi gør alt, hvad vi kan for at minimere eventuelle konsekvenser for vores kunder.

Situationen ændrer sig hvert minut. Vi følger situationen tæt, og så snart vi ved mere, vil vi kontakte berørte kunder med mere information.

Hvis du har spørgsmål, så kontakte os gerne.