Send ekspres med Bring

Send ekspress med Bring - hurtigt og effektivt

Med fleksible kurertjenester og vores markedsledende bestillingsløsning Glow, kan virksomheder øge deres konkurrenceevne og effektivitet, samtidig med at de sparer tid og penge. Læs mere om, hvordan Bring kan hjælpe din virksomhed med hurtige og pålidelige budleverancer.

Bring er stolte af at være en af de mest betroede transportører, når det kommer til budleveringer til virksomheder. Vi har en lang tradition for faste distributioner og samme dags leveringer, hvilket gør os til et pålideligt valg for virksomheder, der skal sende noget hurtigt og med kort varsel.

Læs mere om kurerservicen her og bestil

Hurtige budleveringer til din virksomhed

Med vores budlevering kan du hurtigt øge din konkurrenceevne på flere forskellige måder. Vi tilbyder mange forskellige kurer- og eksprestjenester, hvilket betyder, at vi kan transportere alt fra få forsendelser om året til flere pakker om ugen, afhængigt af dine behov.

En af de store fordele ved vores kurerservice er den hurtige og nemme bestillingsproces. Fra første kontakt med os, opretter vi enkelt et kundeforhold, og sætter leveringen i bestilling. Du skal ikke bekymre dig om mere – vi tager os af dig og dine kunder med hurtig, effektiv og pålidelig levering.

Vores kurerservice er fleksibel og tilbyder mange forskellige tidsintervaller, så du kan vælge den kurerservice der passer dig bedst.

Vores budbiler leverer i København, Odense, Århus og Kolding, og vi kan håndtere alt fra breve til store og tunge pakker på op til 35 kg. Dette giver os mulighed for at hjælpe virksomheder i en række forskellige brancher med tidskritiske og vigtige leveringer.

Send nemt bud efter os med den enkle bestillingsproces

Efter bestilling tager vi os hurtigt og effektivt af din ordre. Med vores bestillingsløsning Glow får din virksomhed fuld kontrol over leverancer, hvilket kommer både dig og dine kunder til gode. Du får et forventet leveringstidspunkt, og kan følge din pakkes rejse hele vejen til levering, så du aldrig er i tvivl om status på din leverance.

glow.png
Bring og Glow i en smuk kombination

Vi tilbyder også en række kurertjenester, som kan hjælpe din virksomhed med at øge sin konkurrenceevne. Med muligheder for hurtig og fleksibel levering af pakker og breve kan din virksomhed nemt sende det, du har brug for, og øge effektiviteten. En snak med os kan afdække dine behov.

Vi har stor erfaring med at levere pakker til virksomheder i forskellige brancher, og vi kan klare alt fra små leverancer en gang i mellem til store, regelmæssige forsendelser. Når du bruger vores kurertjenester, kan du forvente hurtig og pålidelig levering samt support og assistance fra vores kundeserviceteam, som altid er klar til at besvare spørgsmål eller løse eventuelle problemer.

Bring arbejder mod en mere bæredygtig fremtid

Hurtige leverancer er ikke det eneste vigtige for os. Vi arbejder rogså aktivt på at reducere vores klimapåvirkning.

Bring forpligter sig til at reducere sine udledninger og tager ansvar for at gøre transporten mere effektiv, så den påvirker vores miljø i mindre grad. Vi arbejder løbende på at reducere vores CO2-aftryk ved at bruge elektriske og manuelle køretøjer, og ved at optimere ruterne for at reducere afstanden og transporttiden. Vi investerer i elbiler og stræber mod udelukkende at bruge vedvarende energikilder i alle vores bygninger. Vi reducerer vores mængde af affald ved at genbruge og genanvende så meget som muligt. Vi er stolte af at være en del af løsningen for at reducere klimaændringer og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Få tilbud om budkørsel!

Har du behov for faste afhentinger eller en leverandør som træde til, når noget plutselig kræver budleverance? Hos Bring har vi budløsninger som kan forenkle din arbejdsdag, og gøre din værdikæde mere fleksibel. Kontakt os og vi finder en løsning der kan dække dine behov. 

Del artikel