Tempereret logistik

Dine varer håndteres i et temperaturkontrolleret netværk af køretøjer, lager og terminaler i Danmark, Norden og den øvrige verden. Din virksomhed kan sende og lagre i definerede temperaturzoner, og dine varer temperaturkontrolleres i henhold til bestemte rutiner gennem hele logistikkæden.

  • Tempererede transporter i Danmark, Norden og den øvrige verden
  • Tempereret lagring i hele Norden

Transporter

Køle (+2 til +8 ºC), frost (højst -18 ºC) og temperaturtilpassede transporter af gods og pakker i Danmark, Norden og den øvrige verden. Et temperaturkontrolleret netværk af biler og terminaler giver dig mulighed for at transportere temperaturfølsomme varer på en sikker måde i Danmark, Norden og den øvrige verden.

Hvis dine varer skal transporteres til eller fra Danmark sker det med bil, skib eller fly baseret på det bedst mulige alternativ, og du får hjælp til både fortoldning og veterinærbesigtigelse efter behov.

Tjenesten passer blandt andet til dig, hvis du har behov for transport af fødevarer eller lægemidler, hvor definerede temperaturzoner og ubrudt kølekæde er af ekstra betydning.

Lagring

Når du har brug for en optimeret lagerløsning til produkter, der kræver fryselagring (-25 °C), kølelagring (-2° til +8 °C) eller lagring ved stuetemperatur eller indfrysning.  De tempererede lagre ligger strategisk placeret i Norden, og her tilbydes lagerløsninger til alle typer varer, som kræver temperaturkontrol. De tempererede lagre kan klare alt fra stykpluk til håndtering af hele paller.

Lagrene er HACCP-godkendte og BRC-certificerede til fødevarer. Hvis du har varer, der kræver en specialtilpasset løsning, kan du skræddersy en tempereret lagerløsning, der passer til netop din virksomheds behov. Løsningen baseres blandt andet på din virksomheds salg, bestillingsfrekvens og dine kunders placering. Det er for at afgøre den mest optimale placering med hensyn til omkostninger og gennemløbstid for dit lager.

Toldlager

Hvis du har brug for et lager til ufortoldet gods uden tidsbegrænsning, kan det ske på et toldlager. Du betaler ikke told eller skat i lagertiden, og særlig toldhenstand betyder, at dit importerede gods kan kontrolleres, så det er i overensstemmelse med advisering og fragtpapirer. Lageret håndterer transit og dokumentation for dine varer.

Bed om tilbud