Sporing

På denne side kan du se hvor din forsendelse befinder sig nu samt se scanningsforløbet fra afsendelse til nu

Sporing med kollinummer eller reference

ex. CT123456789NO

Ofte stillede spørgsmål om sporing

 • Min pakke er ikke kommet frem, hvad kan det skyldes?

  Forsinkelse af dit gods kan f.eks. skyldes, at der er brugt en forkert adresse, at der står boks-adresse i stedet for gade, mangelfuld emballering, mangelfuld dokumentation ved fortoldning, eller at en del af virksomhedsnavnet lyder som en privatperson (for at undgå dette, kan du anvende ordet firma, A/S eller lignende).

  Hvis du er en privatperson og skal modtage en pakke, som ikke er kommet frem – kontakt virksomheden, du skal modtage pakken fra.

  Hvis du er kunde hos Bring og har sendt en pakke, der ikke er kommet frem, søger du først via Mybring, hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte os på cs.dk@bring.com eller 70 28 60 70, så hjælper vi dig.

 • Hvad gør jeg, hvis min pakke er beskadiget eller forsinket, og jeg vil reklamere?

  Hvis en forsendelse er beskadiget, forsinket eller gået tabt pga. Brings håndtering, kan du indgive en reklamation. Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig. Hvis du som privatperson vil reklamere over en pakke sendt med Bring, skal reklamation ske til din leverandør.

 • Jeg vil spore mine forsendelser. Hvordan gør jeg det?

  Sporingssiden er til dig som er privatmodtager af en pakke. Indtaste dit pakkenummer i søgefeltet for at vise leveringsstatus for dine pakke. 

  Du finder sporingssiden her: bring.dk/sporing