En snak med instruktør Martin Høgsted

En snak med instruktør Martin Høgsted

I samarbejde med det norske kommunikationsbureau Pol udviklede vi en kampagneidé om et fiktivt Bring- testcenter. Med avancerede og skæve opfindelser for hurtigere og grønnere leveringer og med karakterer, der tager deres opgave meget seriøst. Men for at fuldføre kampagnen havde vi brug for en instruktør. Martin Høgsted fra produktionsselskabet Klub Moderne blev vores mand.

Hej Martin, fortæl os om Brings reklamer. Hvad ser vi? Hvem er senior Lotte og junior Morten?

– Vi ser to meget ihærdige forsker-typer som gerne vil være first movers inden for post-levering. Det er de i det fiktive Bring testcenter. I comedy’ens tegn er det ikke altid det lykkedes lige godt. Men de gør deres bedste.
 

Hvad bidrog skuespillerne med hos karaktererne?

– Alexander Krumhausen og Laura Wildt er ikke bare nye talentfulde skuespillere, de er også comedy naturtalenter! Derfor har de bidraget utroligt meget til karaktererne. Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at gå med deres egen energi og timing, og kun pudset meget lidt…

Alexander Krumhausen
Alexander Krumhausen aka Morten

Hvor henter du inspiration fra?

Hvert eneste menneske jeg kigger på. Deres relationer, deres fysik, deres måde at tale på etc.. Comedy handler ekstremt meget om at overraske men også om genkendelighed. Selvom man måske ikke lige har set en så dramatisk leder af et testcenter som karakteren Laura spiller, kender man måske til relationen dem imellem.

Hvordan ser den kreative proces ud?

Man skal nok lade være med at tro at den aller første idé var den bedste. Comedy er en process helt fra første tanke til at sidde og klippe timingen i et klipperum.

Laura Wildt
Laura Wildt aka senior

Hvad har været sværest med filmene?

Ikke at grine af Laura og Alexander under optagelser!

Og hvad har du oplevet som nemmest?

At arbejde med Bring. Det var dejligt at de turde være sjove og fjollede og ikke tage sig selv unødvendigt meget alvorligt.

set_2

Hvordan håber du, at filmene bliver modtaget?

Håber det kan bringe et lille smil, eller endnu vildere, et grin frem hos folk.

Del artikel