Hvor vil du logge ind?


Nyt udleveringsnetværk i Sverige

For at imødekomme den voksende e-handel og for at realisere vores planer, om vækst i norden, bygger og lancerer vi vores eget udleveringsnetværk i Sverige. Netværket giver os 100 % dækning i Sverige, som vi allerede har i Norge og Danmark, fra og med 31. marts 2020.

Med udvidelsen af det svenske udleveringsnetværk, kan vi nu tilbyde vores kunder en bedre og mere solid logistikløsning, af høj kvalitet og med mulighed for blandt andet:

  • Hurtigere leveringstider fra ordre til modtagelse. 
  • Ingen krav om forsortering.
  • Fleksibel retur og returløsninger.

Med kunden i fokus

Det nye netværk giver os mulighed for at udvikle både markedsledende tjenester og digitale løsninger, som møder modtagernes behov og krav, når de handler på nettet, så vi sammen med vores kunder kan levere den bedst mulige modtageroplevelse.

100% dækning

Det nye udleveringsnetværk vil som en start omfatte cirka 1.700 udleveringssteder fra Karesuando i nord til Trelleborg i syd. Dette giver os en totaldækning i både Sverige og de andre nordiske lande.

Etableringsplan

Etablering af det nye netværk begyndte allerede i oktober 2019, da de første pakker med gode resultater gik gennem vores netværk og ud til udleveringssteder i Stockholm, Gøteborg, Malmø og Uppsala.

I midten af ​​januar blev netværket udvidet til følgende byer: Nyköping, Eskilstuna, Västerås, Borås, Halmstad og Helsingborg. Inden 31. marts vil Brings nye udleveringsnetværk være klar i hele Sverige.

Har du spørgsmål til vore nye udleveringsnetværk?

Kontakt til din kontaktperson hos Bring.