Nyt fra Bring i 2020

Nyt fra Bring i 2020

Selvom 2020 på mange måder var et år med store ændringer, har det også været et år, hvor vi har lanceret meget nyt, som skaber værdi for vores kunder i hele Norden.

Bring El-sykkel

Flere fossil- og udledningsfrie leveringer

Som en del af vores ambition om at blive helt fossilfri inden 2025, omstillet vi i 2020 flere af vores køretøjer til biodiesel og el, på flere af vores kurer- og hjemmeleveringer i Norden.

I København og Århus kan vi nu leverer til 750.000 modtagere elbil eller cykel. Det er et stort skridt i den rigtige retning mod at nå vores miljømål, og bidrager til et bedre miljø i storbyerne.

To nye logistikcentere i Greve og Taulov

Inden sommeren 2020 åbnede vi et nyt, større og grønnere logistikcenter i Greve - tilpasset fremtidens e-handel. Solceller på taget og flere el-køretøjer bidrager nu til grønnere leveringer.

Den nya Bring-terminalen i Greve
Det nye logistikcenter i Greve

I efteråret åbnet vi så vores nye logistikcenter i Taulov, som er strategisk placeret i trekantområde, og fungere som et knudepunkt for distribution vest for Storebælt. Også her er bæredygtighed en central del – blandt andet opvarmes bygningen af et luft-vandvarmeanlæg.

Grønnere og mere fleksibel hjemmelevering i byerne

I efteråret 2020 lancerede vi en forbedret hjemmeleveringstjeneste, der giver modtagerne i København, Århus, Aalborg, Odense og Trekantområdet en grønnere levering og førsteklasses modtageroplevelse.

Udover mulighed for levering samme dag, kan modtagerne via. vores digitale brugerplatform blandt andet, vælge hvornår de ønsker levering, følge pakken i realtid, ændre leveringsvalget og se når vi leverer med elbil eller cykel. Det giver ikke kun modtagerne større gennemsigtighed, men også frihed til at gøre andre ting, end at vente på levering.

Kvinnlig Bringanställd bär ett paket

Denne tjeneste har længe været efterspurgt af både vores kunder og modtagere. Her er modtagernes behov i fokus, og vi har fjernet eventuelle friktioner, der kunne påvirke købsoplevelsen. Hjemmeleveringstjenesten er allerede en succes i Sverige, og nu også tilgængelig i Danmark og Norge.

Læs mere om vores forbedret hjemmeleveringstjeneste i byerne

Nordens største netværk af pakkebokse

I 2020 udvidet vi vores samarbejde med Nærboks i Danmark. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder og modtagere i Danmark, et stort og landsdækkende netværk med mere end 1.200 udleveringssteder.

Kvinde afhenter pakker fra en nærboks
Med Nærboks kan vi altid leverer tæt på modtageren

Via dette netværk kan vi tilbyde modtagerne at få leveret, hvor, hvordan og hvornår det passer dem. I 2021 bliver det også muligt at sende retur fra en Nærboks

Læs mere om vores netværk af pakkebokse

I begyndelsen af 2020 lancerede vi pakkebokse i Norge, som hurtigt er blevet en stor succes blandt de norske forbrugere. Den store stigning i e-handlen har sat skub i udrulningen. I 2021 placerer vi 3000 nye pakkebokse på knap 1000 nye steder i Norge, og når dermed vores mål med 4000 pakkebokse i hele Norden.

Læs mere om pakkebokse i Norge

Pakkebokse i Norge
Smart og effektivt med pakkebokse!

Læs mere om pakkebokse i Norge

Mange flere elbiler

Vi har ambitiøse miljømål – inden 2025 skal vi kun bruge vedvarende energikilder i vores biler og ejendomme, og vi er allerede godt på vej. I dag har vi en af Nordens største elektriske bilparker, og i 2020 investeret vi i endnu flere fossil- og udledningsfrie køretøjer.

Vi har blandt andet vi udvidet vores elektriske bilpark med to lastbiler i Norge, en distributionslastbil fra FUSO og en tung lastbil fra MAN, som hidtil er de største i vores elektriske bilpark. Vi har også indgået et nyt og spændende samarbejde med virksomheden Volta Trucks om at udvikle elektriske lastbiler, der skal bruges til levering i de nordiske stor byer.

En elektrisk lastbil fra Volta Trucks med Bring-profilering
Fuldelektrisk lastbil fra Volta Trucks

I Sverige har vi styrket vores fossilfrie leverancer yderligere ved, at investerer i den svenske cleantech-virksomhed Inzile. PRO4 er fuldelektriske lastbiler som vi nu har 5 af i Stockholm.

En elektrisk lastbil fra Inzile med Bring-profilering, der kører Stockholms gader
Eldrevet lastbil fra Inzile

Læs mere om vores miljømål

Fast lørdagslevering til pakkeshops og pakkebokse i Danmark

Fra juli 2020 udvidede vi med fast lørdagslevering i de større byer og tættest befolkede områder i Danmark. Det betyder modtagerne allerede lørdag, kan modtage varer, der er købt på nettet fredag.

Med fast levering seks dage om ugen, tilbyder vi modtagerne et konkurrencedygtigt leveringsalternativ, som matcher deres krav til hurtig levering - helt uden ekstra omkostninger. Fordelen er, at vores kunder kan udvide det tidsvindue, hvor man kan bestille, og stadig tilbyde levering næste dag. Det styrker kundeoplevelsen og øger konverteringen.

Læs mere om lørdagslevering

Kontaktløs signering som løsning på smitterisikoen

Coronapandemien har givet mange udfordringer, der indebærer, at vi hurtigt har måttet omstille os så vores leveringer fortsat har kunne ske på en tryg og sikker måde, både for vores modtagere og chauffører. På mindre end en uge udviklet og rullet vi en ny løsning ud i hele Norden, hvor modtagerne kan signere for leveringen på deres egen smartphone, og dermed reducerer smitterisikoen.

Ny funktion der reducerer risikoen for trængsel

Coronapandemien har også betydet, at vi har måtte sikre at vores modtagere fortsat har kunne hente deres pakket i pakkeshoppen trygt og sikkert. Derfor har vi udviklet og implementeret, en ny funktion hvor modtagerne kan se, hvornår der er mindst trængsel i pakkeshoppen, når de sporer deres pakker.

Funktion i Brings sporingsløsning, der viser populære afhentningstider i en pakkeshoppe

For at reducere risikoen for smitte er det vigtigt at holde afstand og undgå trængsel, og med denne nye funktion kan modtagerne hente deres pakke trygt og sikkert.

Læs mere om vores nye funktion i sporingsløsningen

Ny labelfri fragt- og returløsning for e-handlende i Danmark

Du genkender sikkert besværet med at printe og sende fragtlabels - ellers gør dine kunder det helt sikkert! Vi har gjort det muligt at sende pakker med en pakkekode i stedet. Det betyder, at man ikke længere behøver at printe fragt- og returlabels, men i stedet skrives en pakkekode på pakkerne.

Person skriver en pakkekode på en pakke

Løsningen er blevet positivt modtaget. Den gør det især enklere for både netbutik og afsender at returnere, og sparer miljøet for tonsvis papir. Pakkekoden bestilles via. API eller vores selvbetjeningsløsning Mybring.

Læs mere om labelfri fragt og returnering

Den lokale markedsplads, AMOI

AMOI specialiserer sig i levering samme dag fra små delikatessebutikker, og er allerede blevet en stor succes i Oslo. I efteråret 2020 blev AMOI også udvidet til Stockholm. Via hjemmesiden kan man bestille og gennemføre et samlet køb af delikatesser som kød, fisk, ost, chokolade, te m.m. fra byens bedste delikatessebutikker. Bring henter varerne og leverer alt samtidig til modtageren.

Delikatesseforretningen Köttkompaniet i Stockholm
AMOI i Stockholm

Med AMOI bliver hverdagen enklere for både forbrugere og virksomheder, samtidig med at vi styrker vores partneres lokale konkurrenceevne. Enkelhed, brugerfokus, bæredygtighed og byudvikling i samme pakke

Læs mere om AMOI i Norge

Læs mere om AMOI i Sverige

Det innovative lagerkoncept, Wanda

Den norske startup-virksomhed, Wanda, har lanceret en helt ny type lagerløsning til virksomheder og privatpersoner. Via deres hjemmeside og app kan brugerne bestille lagerplads, inklusive afhentning og levering til døren, af alt fra møbler og hvidevarer til tøj og udstyr, som man ønsker at have på lager i en kortere eller længere periode. Bring har udover at være transportpartner også investeret i virksomheden, Investeringen i Wanda er vores koncerns første venturesatsning.

Dette er Wanda – det smarte lager

Del artikel