Nyt logistikcenter i Taulov

Åbningen af vores nye logistikcenter i Taulov, er den anden terminalåbning i Danmark i år, og erstatter terminalen i Kolding.

Det nye logistikcenter i Taulov er strategisk placeret i trekantområde, og bliver et knudepunkt for distribution vest for Storebælt og samtidig centralt for den stigende Europatrafik. Logistikcenteret er bygget til at håndtere fremtidens e-handel og ikke mindst stigningen i antallet af pakker. Ligesom ved logistikcenteret i Greve er bæredygtighed tænkt ind i bygningen i Taulov, som blandt andet opvarmes af et luft-vandvarmeanlæg.

Vi vil være kundernes førstevalg, derfor arbejder vi konstant med at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere.

Per Buus, salgsdirektør for Bring i Danmark.

- Investeringerne i to nye logistikcenter skal ses i lyset af, at flere webshops og e-handelskunder vælger Bring. Vi håndterer nu et rekordstort antal pakker til danskerne og forventer en stærkt stigende vækst de kommende år. Vi vil være kundernes førstevalg, derfor arbejder vi konstant med at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere - det kræver også en god infrastruktur, siger Per Buus.

Fremtidens logistikcenter

Selvom logistikcenteret har færre kvadratmeter end i Kolding, udnyttes kapaciteten langt bedre og endnu smartere. Sorteringsanlægget giver blandt andet mulighed for, at vi fremover kan tilbyde dine kunder endnu flere valgmuligheder under pakkens rejse. Samtidig kan anlægget sortere på geokoordinater, der optimerer vores ruter, sådan at vi kan levere endnu mere bæredygtigt til dine kunder.

Skulle der være behov for mere kapacitet i fremtiden, så er der også gode muligheder for at udvide terminalen yderligere.

Det er dog ikke kun terminalen, som er rustet til fremtiden, med plads til 130 medarbejdere giver de nye faciliteter mulighed for, at vi inden længe er endnu flere medarbejdere.

Sikkerhed frem for alt

Vi har haft stort fokus på at forbedre arbejdsmiljøet, indeklima og sikkerhed på det nye logistikcenter. Lige nu tester vi blandt andet et system, der låser lastbilen fast til rampen, som skal minimere risikoen for ulykker.

- Vi har et ansvar for, at vores medarbejder kan føle sig trygge, når de er på arbejde, derfor er sikkerhed en væsentlig faktor, både i forhold til allerede installeret løsninger men også at vi forsætter med at teste og se mulige forbedringer, siger Per Buus.

Mere om logistikcenter i Taulov:

  • Logistikcenter Taulov, Kongens Kvarter 14, 7000 Fredericia
  • 6.401 m2 terminal
  • 800 m2 administration
  • Produktion forventes opstart 13. november 2020
04.11.2020