Første spadestik til ny terminal

Vi vokser kraftigt, og forbereder os på yderligere vækst indenfor e-handel. I 2020 flytter vi ind i en ny terminal syd for København og byggeriet er allerede i gang. Terminalen bygges i samarbejde med Logicenters og 15. marts blev det første spadestik taget.

Første spadestik_redigeret
Første spadestik til ny Bring terminal

I dag har vi ca. 1.400 automater og pakkeshops over hele Danmark og er godt kendt af danskere, som handler på nettet. Det seneste år har vi fået en række nye kunder, og håndterer nu et rekordstort antal pakker for danskerne. 

-Vi vokser voldsomt lige nu, og langt mere end branchen som helhed. Allerede nu har vi nået 60-70% over sammenlignet med samme tid sidste år, så vi er selvfølgelig glade for, at både netbutikker og e-handlende vælger Bring. Nu satser vi helhjertet på fremtidens pakkelevering, både levering hjem til modtagerne, men også gennem pakkeshops og automater. Derfor må vi også udbygge vor terminalkapacitet, siger administrerende direktør Jens Rom, Bring Danmark. 

Ny terminal_redigeret
Vores terminal i Greve står klar i 2020


Markant miljøprofil 

Vi har indgået en aftale med Logicenters om at flytte ind i den nye terminal i Greve syd for København. Den mere end 11.000 kvadratmeter moderne terminal, står klar i løbet af 2020 og får en markant miljøprofil, blandt andet er den udstyret med solceller på taget.

 - Vi ser frem til at flytte ind i den nye, moderne terminal, som er fuldstændigt tilpasset til at servicere fremtidens e-handel, men også passer til vores miljøprofil. Det nye logistikcenter styrker vores position som en af Nordens vigtigste logistikaktører fortsætter Jens Rom.

Vi ser også på mulighederne for at opgradere faciliteterne i Trekantsområdet, som er et godt knudepunkt for distributionen i Vestdanmark, og for selskabet voksende Europatrafik.

- Vi ser frem til at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere. Meget af handelen foregår nu digitalt, men vi må ikke glemme, at e-handelen også kræver fysiske installationer og en god infrastruktur. Vi satser helhjertet på dette i fremtiden, siger Jens Rom.