Hovedparten ønsker selv at hente deres pakke

Størstedelen af modtagerne i Danmark, ønsker selv at hente deres pakke, men udleveringsnetværket skal tilpasses nye forbrugerkrav. Frihed til selv at kunne vælge, hvor man henter sin pakke, er vigtig. Brings udleveringsnetværk i Danmark har udviklet sig på mange måder og er i dag et af de bedste og har gode anmeldelser på Trustpilot.

Et alternativ som 50 % af de unge anvender

Der er mange fordele ved at hente pakken selv. Det er et billigt og fleksibelt valg for forbrugerne når de handler på nettet, der betyder at man ikke behøver at sidde hjemme og vente på levering. Man slipper endda også for at stå i kø. Hele 50 % af danskerne under 30 år hentede selv den vare, de havde bestilt på nettet, ifølge en undersøgelse Bring har foretaget i år.

Kvinde drikker kaffe på en cafe og shopper på nettet med sin mobil
Kvinde drikker kaffe på en cafe og shopper på nettet med sin mobil

Valgfrihed er vigtigt for forbrugerne når de handler online

God dækning har altid været vigtigt, men i dag forventer forbrugerne mere end det! Man vil gerne selv kunne vælge udleveringssted, og især de yngre forbruger ønsker at hente pakken i en pakkeboks for at slippe for at stå i kø. Bring tilbyder omkostningsfri API’er for valgfrit udleveringssted for både pakkeshops og pakkebokse, men hvis du ikke arbejder med API: er det ikke noget problem – så vælges nærmeste udleveringssted automatisk, baseret på modtagerens adresse.

Sådan fungerer Brings udleveringsnetværk for dine kunder

Din kunde kan selv vælge et af Brings udleveringssteder, f.eks. hvis din kunde foretrækker at hente pakken i nærheden af sin arbejdsplads i stedet for hjemmet. Hvis intet er valgt, vælges den nærmeste pakkeshop eller pakkeboks. Din kunde bliver adviseret via sms, e-mail eller brev, og alle pakker kan spores via vores hjemmeside, hvilket giver både dig og dine modtagere et godt overblik over forsendelsen.

Gode anmeldelser fra modtagerne

Brings danske udleveringsnetværk består af ca. 1600 udleveringssteder,  420 af dem er pakkebokse, 53 pakkenaboer og 5 pop-up shops, hvilket giver en stor valgfrihed for din kunde. Pakkerne leveres i Danmark – dag til dag – og leverancerne holder en meget høj kvalitet og med gode anmeldelser i transportkategorien på Trustpilot. Hele Brings nordiske netværk giver dig mulighed for at nå over 6500 udleveringssteder og pakkeautomater i hele norden.

Er du interesseret i at høre mere om Brings udleveringsnetværk?

Få et tilbud.

Share Article