Lad kunden selv vælge udleveringssted

Normalt sendes pakker til privatpersoner til det udleveringssted, der ligger tættest på modtageren, men hvorfor ikke lade kunden vælge selv? Læs om hvordan du gør her!

Mere tilfredse kunder

Med Brings tjenester Pickup Parcel og Pickup Parcel Bulk sender du pakker til privatpersoner, der leveres til udleveringsstedet tættest på deres hjem. Men hvad nu, hvis kunden foretrækker at hente sin pakke på det udleveringssted, der ligger tættest på arbejdspladsen eller sommerhuset?

Med Brings Pickup Point API kan du tilbyde muligheden til dine kunder – uden omkostninger. Det øger konverteringen i din netbutik og giver dig mere tilfredse kunder.

Hvad skal I gøre for at lade jeres kunder vælge udleveringssted?

1. Tilføj valgmuligheden i jeres checkout
I skal ændre checkout i jeres netbutik, så kunderne, når de vælger levering til nærmeste udleveringssted, får mulighed for at vælge udleveringssted på en liste eller på et kort.

Teknisk gøres det ved at webudvikleren opretter en kobling mellem jeres checkout og vores Pickup Point API. I kan finde alle tekniske informationer på developer.bring.com. Bed jeres webudvikler om at kigge på den side for at få information om, hvad der kræves for at få dette i netop jeres netbutik.

2. Send informationen til Bring om, hvilket udleveringssted kunden har valgt.
Når I senere skal sende pakken til jeres kunde, skal I sende information til Bring om, hvilket udleveringssted kunden har valgt. Det gøres med en tillægstjeneste og er helt uden omkostninger.

Vores Customer Integration-gruppe kan hjælpe jer med, hvordan det foregår rent teknisk, det varierer lidt, afhængig af hvilken logistikløsning I har.

Share Article