Nordjylland

09.11.20 09:20

Vi levere og afhenter forsat pakker og paller i de 7 nordjyske kommuner, Hjørring, Frederikshavn, Thisted, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland og Læsø, som er ramt af regeringens ekstraordinære nedlukning.

Transport af pakker og paller er som udgangspunkt kritisk af hensyn til forsyningssikkerheden, og chauffører der fragter pakker og paller er derfor undtaget fra, ikke at måtte distribuere udenfor de syv kommuner. 

Af sikkerhedsmæssige årsager vil det dog udelukkende være vores chauffører, som bor i de syv kommuner, der distribuere indenfor de berørte områder. Det eneste ophold de får udenfor området, er ved lastning og losning, som foregår separat på vores terminal.

Restriktionerne gælder i første omgang for perioden mandag d. 9. november og foreløbigt frem til d. 3. december. Det vil derfor ramme ind i både Black Friday- og juleperioden.

Dette kan og vil påvirke vores produktion i Nordjylland, og visse forsendelser kan blive forsinkede, da vi arbejder under særlige forhold og sikkerheden prioriteres før alt andet. 

Vi følger myndighedernes retningslinjer tæt og opdaterer løbende vores driftsinformation.