Hvor vil du logge ind?


5 tips til at få loyale kunder online

Vi har talt med de kunder, der ofte handler på nette, og har fået nogle tips til, hvordan du med små tilpasninger i din webbutik, kan forbedre kundens købsoplevelse – og disse tips vil vi gerne dele med dig.


God nyhed; det kræver kun små justeringer, at gøre din webbutik mere kundeorienteret. Det er fordel, for flere og flere kunder vælger at handle online frem for i fysiske butikker. Det betyder, at hvis du skal opretholde eller øge dit salg, bør du skabe en god oplevelse for dine kunder. Her kan du læse mere i rapporten Stay competitive.

 

5 tips. Det bør du gøre:
 

1. Gør det nemt for kunderne at finde din webbutik. Det er ikke noget nyt, at man bør arbejde med synlighed på Google og mobiltilpasning af webbutikken. Men der er flere overflader, der er lige vigtige.

2. Få gode billeder af dine produkter, helst billeder fra flere vinkler. Gode ​​beskrivelser af materialer, mål og specifikationer er også vigtige. Sælger du tøj og sko? Så bør du også beskrive pasform og størrelse.

3. Gør det let at finde leverings- og returinformation. Leveringstid er et af de punkter, hvor webbutikkerne kan blive bedre, ifølge e-handlende. Skal det også indeholde information om, hvordan kunden nemt kan returnere varen. At give tydelig information om dette øger sandsynligheden for, at kunden vil gennemføre købet.

4. Tilbyd kunderne flere leveringsmuligheder. Kunderne ønsker valgfrihed og ønsker at vælge imellem forskellige leveringsmuligheder. Kan du tilbyde dine kunder flere måder at modtage varerne på?

5. Lever varerne hurtigt. Dette er en ubestridt konkurrencefordel. Kunderne forventer ikke ekspreslevering, men en effektiv ordrehåndtering sikrer at varerne kommer ud hurtigere. 

I rapporten Stay competitive, kan du finde flere uddybende informationer og tips om, hvad du skal gøre. Læs mere om rapporten og hent Stay Cmpetitive her.

Vil du gerne læse mere om e-handel? Du finde mere inspiration, i vores artikel "Hvad kan få os til at handle mere på nettet?". Hvis du har spørgsmål til logistik, så tag kontakt til os via. kontaktformularen.


Share on social media