Adgange, der benyttes til Android sporings-app
Postens sporings-app beder om forskellige rettigheder for at udføre nødvendige handlinger, der kræver adgang til informationer fra din mobiltelefon. Herunder finder du en beskrivelse af, hvilke rettigheder vi efterspørger, hvorfor vi skal bruge disse rettigheder, og hvad de bliver brugt til.

Adgang til internettet:
Vi skal have adgang til internettet, for at vi kan indhente informationer, så vi kan opdatere app'en med seneste hændelse.

Adgang til Google Maps:
App'en efterspørger adgang til Google Maps. Det er nødvendigt for at vi kan tilbyde kortløsning med information om, hvor du kan hente din forsendelse og eventuelt få en rutebeskrivelse, hvis du ønsker det.

Adgang til kamera:
Vi har oprettet en mulighed for at scanne stregkoder. Det kræver, at vi har adgang til dit kamera på mobiltelefonen.

Adgang til at aktivere pushmeddelelser:
For at du skal kunne modtage pushmeddelelser på din mobil, skal vi bruge nogle adgange. WAKE_LOCK adgang bruger vi til at vække processoren, når pushmeddelelsen dukker op. RECEIVE og C2D_message er for at modtage pushmeddelelser.

Adgang til kontakter:
I app'en har vi lavet en delefunktion. For at den kan fungere, skal vi bruge rettigheder til at nå din kontaktliste.

Udklip fra rettigheden:
"Allows the app to read data about your contacts stored on your phone, including the frequency with which you’ve called, emailed, or communicated in other ways with specific individuals. This permission allows apps to save your contact data, and malicious apps may share contact data without your knowledge".

Vi ønsker bestemt ikke at bede om alle disse informationer. Vi bruger ikke informationen til andet end at give dig mulighed for at dele informationer med andre. Vi gemmer ikke data og sælger dem heller ikke videre til andre. Google har desværre ikke forskellige grader af, hvilke kontaktoplysninger man efterspørger, og derfor er vi nødt til at bede om adgang til alt.

Adgang til konti:
Sporings-app'en beder om adgang til at oprette en konto og administrere denne konto. For at du nemt skal kunne bruge sporings-app'en uden at logge på hver gang, har vi brug for at oprette en sikker Posten-konto på din telefon